Παύλιανη

35 €/άτομο
7.00 πμ- 22.00 μμ Φθιώτιδα Kids friendly

Αισθητικό πάρκο - Θρόνος του Δία - Καταφύγιο Οίτη!

Ακολουθησέ μας σε ένα πανέμορφο road trip στην καρδιά της ορεινής Φθιώτιδας με προορισμό την γραφική Παύλιανη, το ευρηματικό παρκάκι της , τον σιδερένιο θρόνο και φυσικά το πανέμορφο σαλέ της Οίτης όπου και θα απολαύσουμε τον καφέ μας σε ένα μοναδικό Aνοιξιάτικο τοπίο.

👨‍👩‍👧‍👦Η μονοήμερη εκδρομή μας είναι καταλληλη για όλους ακόμα και για παιδιά ανω των 10 ετώνΣτόχος μας η ολοκλήρωση μια κυκλικής διαδρομής 8 χιλιομέτρων μέσα σε δάσος ελάτων γύρω απο το λόφο Μισόραχο όπου κούνιες , εξυπνες πινακίδες , παγκάκια και φυσικά ο σιδερένιος θρόνος – Game of thrones – κάνουν την πεζοπορία μας άκρως ενδιαφέρουσα και καθόλου βαρετή! Μετά τη στάση μας για φαγητό σε τοπική ταβέρνα θα μεταφερθούμε στο καταφύγιο της Οίτης στη θέση Βρύζες , ενα πανέμορφο σαλέ – καφέ με το ξύλο να κυριαρχεί και θέα την επιβλητική Γκιώνα! 

Προγραμμα

Σημείο Συνάντησης

Το ραντεβού μας είναι στις 7.00πμ στο Σύνταγμα ακριβώς μπροστά απο την είσοδο του εθνικού κήπου πλησίον του μετρό Συντάγματος.Δυνατότητα επιβίβασης απο την πλατεία Καραισκάκη – Μαεταξουργείο & τη γέφυρα Καλυφτάκη στις 7.15πμ για όσους μένουν στα βόρεια προάστεια.

Eνδιάμεση προαιρετική στάση

Κατά τις 9.30πμ θα πραγματοποιήσουμε μια μικρή στάση για ξεμούδιασμα και καφέ.

Άφιξη στην είσοδο του Πάρκου

Λίγο πρίν την είσοδο του χωριού το πανέμορφο θεματικό πάρκο της Παύλιανης μας περιμένει να εξερευνήσουμε κάθε του γωνία και ευρυματική ταμπέλα που με φαντασία εχουν δημιουργήσει οι κάτοικοι του χωριού . Ακολουθώντας ένα πολύ εύκολο και ήπιο μονοπάτι περιμετρικά του λόφου. Κούνιες στα δέντρα , ξύλινα γεφυράκια , τρεχούμενα νερά και πολλά άλλα φανερά και κρυμμένα δίνουν στο δάσος ζωή και σε εμάς ευκαιρία για πολλές φωτογραφίες. Κάτω απο τη σκιά του πανέμορφου δάσους κερδίζουμε σταδιακά ύψος μέχρι το οροπέδιο με το φημισμένο κάδρο της τηλεόρασης! Ξεκούραση για κολατσιό και ξεκίνημα για τον φημισμένο Iron throne! Ολοκληρώνοντας τη διαδρομή θα περάσουμε απο το ξύλινο σπιτάκι και θα καταλήξουμε ξανα στο πούλμαν. Φαγητό σε τοπική ταβέρνα του χωριού.

Καταφύγιο Οίτη!

Το όμορφο σαλέ – καφέ στη θέση Βρύζες απέχει 15 λεπτά απο την Παύλιανη και προσφέρει μοναδική θέα στην Γκιώνα – Το υψηλότερο βουνό της Ρούμελης! Εδω θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τον καφέ μας μετά το μεσημεριανό. Τα καταπράσινα λιβάδια και η ανεμπόδιστη θέα στα γύρω βουνά σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστα!

Επιστροφή στην Αθήνα

Θα αναχωρήσουμε απο την περιοχή περίπου στις 18.30 μμ με εκτιμώμενη ώρα επιστροφής στην Αθήνα κατά τις 22.00μμ.

Περιλαμβάνεται

Μεταφορά

Η μετακίνηση θα γίνει με Ιδιωτικό πούλμαν . Οσοι επιθυμούν μπορούν να μας συναντήσουν στην είσοδο του πάρκου με το δικό τους όχημα στις 10.00πμ.

Πρώτα η ασφάλεια

Συνοδός βουνού- Ομαδικό φαρμακείο, Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Photo files

Φωτογραφικό υλικό απο την εξόρμηση μας σε προσωπικά email.

Εξοπλισμός

Διαθέτουμε μπαστούνια πεζοπορίας τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

  • Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό ? 

Αυτή την εποχή δεν απαιτείτε ειδικός εξοπλισμός. Αναλυτική λίστα με λεπτομέριες θα προωθηθεί στα email σας 3 ημέρες πρίν την εκφρομή.

  • Μπορώ να συμμετέχω με δικό μου μέσο? 

Στη συγκεκριμένη εκδρομή ναι . Σημειο συναντησης η είσοδος του πάρκου στην Παύλιανη και το κόστος είναι 15 €/ άτομο.

  • Ποια είναι η προθεσμία πληρωμής και που καταβάλλω το ποσό?

Έγκυρη κράτηση θέσης με κατάθεση του ποσού σε διαθέσιμους λογαριασμούς που θα σας προωθήσουμε αφού συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας. Το ποσό επιστρέφετε ολόκληρο σε περίπτωση ακύρωση από πλευρά σας και την Τρίτη 17 Μαϊου.

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα!

Tours
reCAPTCHA

Σχετικές εκδρομές

Μάιναλο trail

Στην αγκαλιά της Αρκαδικής γης!

Autumn landscape

Λίμνη Δόξα

Στην αγκαλιά των Βουνών!

Ανεξερεύνητο Ζαγόρι

23 – 25 Mαρτίου

Comments are closed.