Λίμνη Δόξα

λιμνη δοξα

35€/άτομο
Σάββατο 18 Νοεμβρίου 10χλμ 4+ ώρες Oρεινή Κορινθία

Πεζοπορία στην Ωραιότερη της Πελοποννήσου!

Σε ένα μοναδικής ομορφιάς οροπέδιο στα 900μ σας προσκαλούμε για μια κυκλική διαδρομή στο νομό Κορινθίας. Η Δόξα, παρότι τεχνητή, θεωρείται μία από τις ομορφότερες ορεινές λίμνες της Ελλάδας, καθώς τα φθινοπωρινά χρώματα του δάσους που καθρεφτίζονται στα σμαραγδένια νερά δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο για την χώρα μας. Στα δυτικά της λίμνης βρίσκεται το διάσελο του Κυνηγού που χωρίζει την Ντουρντουβάνα από τον υπόλοιπο Χελμό, στα βόρεια υψώνονται οι κορυφές Γαϊδουρόραχη, Αετοφωλιά και Προφήτης Ηλίας και στα ανατολικά  απλώνεται η μεγάλη κοιλάδα του Φενεού! Φόρεσε τα μποτάκια σου και ΦΥΓΑΜΕ!!!

Πρόγραμμα

Σημείο Συνάντησης

Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας στις 6.50πμ μπροστά στην είσοδο του εθνικού κήπου στη λεωφόρο Αμαλίας – μετρό Συντάγματος. Δυνατότητα επιβίβασης από Μεταξουργείο , πλατεία Καραΐσκάκη ή Λεωφόρο Αθηνών στο Παλατάκι.

Δυνατότητα συμμετοχής στην εκδρομή και με δικό σας όχημα με σημείο συνάντησης στην Λίμνη στις 9.30πμ και κόστος 20€/άτομο

1η Στάση

8.40 πμ Ενδιάμεση στάση για καφέ και πρωινό σε Σ.Ε.Α. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς την ορεινή Κορινθία και με πανέμορφη θέα στην λίμνη Στυμφαλία.

Αφιξη στη λίμνη Δόξα - Έναρξη πεζοπορίας

Μετά από 3.30 ώρες θα φτάσουμε στο επιπεδο της λίμνης όπου και η αφετηρία του μονοπατιού μας .

Πρόκειται για μια κυκλική διαδρομή 10 χιλιομέτρων. Το πρώτο κομμάτι της πεζοπορίας μας είναι ανάβαση μέσα από πυκνή βλάστηση και με όμορφη θέα στις γύρω κορυφές της περιοχής. Στη συνέχεια κολουθούμε μονοπάτι και παλιό χωματόδρομο και βγαίνουμε πολύ κοντά στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου Φενεού Κορινθίας ολοκληρώνοντας την πεζοπορική πορεία μας μετά από περίπου 4.30 ώρες ξανά στο επίπεδο τηε λίμνης!

Τέλος διαδρομής

Μετά την ολοκλήρωση της πεζοπορίας θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στο ξωκλήσι του Αγίου φανουρίου στην καρδιά της λίμνης και φαγητό σε τοπική ταβέρνα πριν την αναχώρηση για Αθήνα περίπου στις 18.00μμ

Επιστροφή στην Αθήνα

Εκτιμώμενη ώρα άφιξης στο κέντρο της Αθήνας – 22.30μμ

Σημαντικές πληροφορίες

Κλείνετε τη θέση σας μέσω του συστήματος κρατήσεων παρακάτω με κάθε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα αλλά και μέσω Paypal.

Κρατήστε το εισιτήριο σας το οποίο θα δέιξετε πριν την επιβίβασή σας.

Το ποσό είναι επιστρέψιμο έως και 7 ημέρες πριν την αναχώρηση. Θα υπάρξει ομαδική ενημέρωση στα προσωπικά σας email 1 εβδομάδα πρίν την εκδρομή.

Περιλαμβάνεται

Μεταφορά

Ολα τα μεταφορικά απο Αθήνα -Λίμνη Δόξα- Αθήνα και ενδιάμεσες στάσεις.

Πρώτα η ασφάλεια

Έμπειροι και πιστοποιημένοι συνοδοί της εταιρίας μας - Ομαδικό φαρμακείο & Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Photo files

Φωτογραφικό υλικό από την εξόρμηση μας στα προσωπικά σας e-mail.

Απαραίτητος Εξοπλισμός

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ !

Εκδρομές
reCAPTCHA

Σχετικές εκδρομές

Θέα στη λίμνη Πλαστήρα από το οροπέδιο Καραμανώλη

Άγραφα Καταφύγιο Καραμανώλη!

Δεκέμβριος 2024

Όλυμπος

19-21 Ιουλίου

Πήλιο

Φθινοπωρινό ταξίδι στο Βουνό των Κενταύρων!

Comments are closed.